این مطلب ۴۱ بار خوانده شده
مدیر مرکز مطالعات و حرکت گروه های جهادی استان البرز

گروه‌های جهادی البرز روزانه بیش از ۲۴ هزار پرس غذای گرم طبخ می‌کنند

مدیر مرکز مطالعات و حرکت گروه های جهادی استان البرز گفت: گروه های جهادی این استان در ماه مبارک رمضان اقدام به طبخ و توزیع روزانه ۲۴ هزار پرس غذای گرم و افطاری برای نیازمندان و افراد آسیب دیده از کرونا می کنند.
نسخه مناسب چاپ

به گزارش روابط عمومی سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز، میلاد بویینی مدیر مرکز مطالعات و حرکت گروه های جهادی استان البرز بیان کرد: در راستای کمک به نیازمندان و خانواده های آسیب دیده از بیماری کرونا، گروه های جهادگر اقدامات زیادی داشتند که یکی از آن ها پخت غذا و توزیع آن در مناطق حاشیه ای و کم برخوردار استان است.

وی اظهار داشت: برای پخت غذا ۳۵ گروه جهادی در استان فعال شده اند که هر کدام روزانه بین ۷۰۰ تا ۸۰۰ پرس غذا می پزند.

بویینی به دیگر اقدامات حمایتی از خانواده های محروم و آسیب دیده از کرونا اشاره کرد و گفت: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون گروه های جهادی استان اقدام به راه اندازی تعداد زیادی کارگاه جهادی تولید ماسک و لوازم بهداشتی و همچنین توزیع آن ها در بین جامعه هدف خود کرده اند.

وی، ضدعفونی و گندزدایی معابر و خانه ها، مساجد،‌ادارات،‌بیمارستان ها و ... و همچنین توزیع هزاران لیتر مواد ضدعفونی سطوح و دست به صورت رایگان کرده اند.

دیدگاه ها

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.